Over mij

Ik ben allround fotograaf met portret- en ceremoniële fotografie als niche.

 

Mijn passie is om op alle momenten op zoek te gaan naar die foto's die emotie, sfeer en puurheid bevatten. Het liefst heb ik mensen voor mijn camera, maar ook is stills zoek ik naar die dingen. Ik bezit een zeer grote schakelkracht en treed graag uit mijn comfortzone om mijn creativiteit te voeden, maar hou ten alle tijden jouw wensen in acht.

 

Aan mijn huidige beroep als professioneel fotograaf, is een 18 jaar lange ervaring vooraf gegaan als leidinggevende, coach, opleider en (winkel)manager bij een damesmode retailer. Hierin is samenwerken, communicatie en persoonlijke aanpak van essentieel belang en precies wat ik graag doe en waar ik voor sta.

 


EXPERTISES

BRUIDSFOTOGRAFIE

Sinds juni 2019 ben ik een samenwerking gestart met Petrissa Romijn, specifiek voor de bruidsfotografie.

Wedding Moments by Petra & Petrissa

 

Wij hebben elkaar leren kennen op de Fotovakschool Rotterdam. Beiden totaal verschillend in karakters, specialismen en achtergrond. Maar vanaf het moment dat we een team werden en onze krachten gebundeld werden, kunnen wij met volle overtuigingzeggen dat wij elkaar aanvullen in ons vak! Met ons enthousiasme gaan wij elke uitdaging tegemoet en streven naar het mooiste resultaat in jullie wensen.

EEN AFSCHEID

Mijn hart ligt bij afscheidsfotografie in de breedste zin van woord.

Ja ….Het is emotioneel maar vooral ook PUUR.

Door middel van sfeervolle beelden te bundelen in een reportage kan ik op deze manier de  nabestaande een hele dierbare herinnering geven.

 

Wanneer ik dit uitleg aan mensen kijken de meesten er ineens anders tegenaan dan vaak de eerste reactie: "Gatsie! Dat is toch eng?".

Stel jezelf ook de vraag: Waarom altijd alleen de 'leuke' momenten vast (laten) leggen? Waarom niet ook die momenten, die NOOIT meer opnieuw gedaan kunnen worden? Daarnaast zijn het foto's die speciaal zijn en voor jou zijn.Je hóeft ze niet te zien maar de wetenschap om toch íets te hebben is voor heel veel mensen van grote waarde.

 

Vanuit deze visie ben ik één van de mede-oprichters van het Afscheidsfotografen Collectief. Door onze krachten te bundelen hebben wij een groot bereik in gebied en beschikbaarheid en vullen wij elkaar aan in de wensen van onze klanten. Benieuwd? Kijk dan verder in het menu.