Over mij

Ik ben allround fotograaf met portret- en ceremoniële fotografie als niche.

 

Mijn passie is om op alle momenten op zoek te gaan naar die foto's die emotie, sfeer en puurheid bevatten. Het liefst heb ik mensen voor mijn camera, maar ook is stills zoek ik naar die dingen. Ik bezit een zeer grote schakelkracht en treed graag uit mijn comfortzone om mijn creativiteit te voeden, maar hou ten alle tijden jouw wensen in acht.

 

Aan mijn huidige beroep als professioneel fotograaf, is een 18 jaar lange ervaring vooraf gegaan als leidinggevende, coach, opleider en (winkel)manager bij een damesmode retailer. Hierin is samenwerken, communicatie en persoonlijke aanpak van essentieel belang en precies wat ik graag doe en waar ik voor sta.

 


EXPERTISES

TROUWFOTOGRAFIE

Sinds juni 2019 ben ik gestart met trouwfotografie. Dit doe ik altijd samen met een collega-fotografe. Op deze manier kunnen wij op 2 plekken tegelijkertijd de momenten vastleggen.

 

Inmiddels hebben wij een groot aantal bruiloften mogen vastleggen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Laat je inspireren en kijk of onze stijl bij jullie past!


EEN AFSCHEID

Mijn hart ligt bij afscheidsfotografie in de breedste zin van woord.

Ja …. Het is emotioneel maar vooral ook PUUR.

Door middel van sfeervolle beelden te bundelen in een reportage kan ik op deze manier de  nabestaande een hele dierbare herinnering geven.

 

Wanneer ik dit uitleg aan mensen kijken de meesten er ineens anders tegenaan dan vaak de eerste reactie: "Gatsie! Dat is toch eng?".

Stel jezelf ook de vraag: Waarom altijd alleen de 'leuke' momenten vast (laten) leggen? Waarom niet ook die momenten, die NOOIT meer terugkomen? 

Daarnaast zijn het foto's die speciaal zijn en voor jou zijn.

Je hóeft ze niet te zien maar de wetenschap om toch íets te hebben is voor heel veel mensen van grote waarde.